GP og Kari

GP og Kari
Her er Kari og GP på en annen tur

lørdag 21. april 2012

Dag 35 - 20. April

Det var lett å stå opp i femtida på morgenen når det er speilegg på menyen i tillegg til havregrøt.

Det har frosset på fin skare i natt, så vi er kjappe med make-up og morrasstell.  Vi skal i dag forlate Snåsafjella og gå over til Verdalsfjella, men mye av turen går langs en fin, ferdigvatra fjelldal, nemlig Stigådalen. Turen går så kjapt at vi går to mil før vi kommer på at vi har te i termosen. Avslutningen av dagen gikk fra fjellet Klumpan og ned til Vera. Her var det virkelig land for gauper.

Vi har ikke overnatting i Vera, men i det vi kommer ned til bilvei kommer det en traktor som vi stopper for å spørre om han visste råd for tak over hodet! "Jo, dokk kainn sikkert legg ti høtta bort på der", sa han tvert, og pekte på ei hytte 30 meter borte i veien som vi nettopp hadde gått forbi. "Æ ska ring hainn som æg a æ! Vi takker hjertelig for gjestfriheten, for Verasbondens initiativ, og lover å ikke gjøre dette til en vane.

Dagens etappe var på 35 km og på godt skareføre kunne vi lett gått lengre, men vi skal jo kose oss litt uten ski på beina. Til skiene har vi ei lit flaske med white-sprit, til de som er oppå skiene bruker vi ..........!  Mange ganger på turen har det ikke smakt med annet enn mat og drikke, fordi forholdene har vært så tøffe, men nå går vi bare og koser oss med pulker som glir "av seg selv" over skaren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar