GP og Kari

GP og Kari
Her er Kari og GP på en annen tur

fredag 13. april 2012

Dag 24 - 9. April

Godværet begynner å bli en vane og nesa til GP har fått ett tydelig skjær av trønderrødt. Vi forsover oss grundig i gode senger, men for oss er turen målet - og vi er tro mot hovedprinsippet - intet stress!

Å våkne på Sæterstad gård, spise havregrøten vår og ellers de vanlig morrasrutinene - men i dag er alt så fullstendig endra. Toseteren er erstattet av en porselenstrone og i det ihullet som vanligvis ikke lukter spesielt godt er det klart brønnvann- merkelig.

Godt utpå formiddagen får Røssvatnets endeløse isflate besøk at to små prikker som i godt driv fortsetter mot Hattfjelldal sentrum - idag får vi besøk av vår(merkelig hvordan vi blir vant med å dele) kjære Kari, som sammen med Brit Uni og Ingar tar turen slik at vi får anledning til å fornye det innerste laget av garderoben. Det skal bli koselig og møte dem!

I starten "surfer" vi nedover Røsvatnet i god medvind, som i løpet av noen timer blir god motvind, men likevel går turen strykende på godt føre. På ettermiddagen kan vi forlate Røssvatnet etter ca 3 mil og vi planlegger å følge scooterløypa til Hattfjelldal. GP går stadig fortere- og på veg ned mot Hattfjelldal er han umulig å stagge- kan det ha noe med at Kari er kommet til bygda? Iallefall har avstanden mellom de to deltakerne aldri vært større enn på slutten av Røsvatnet.

Scootersporet mot sentrum var suverent å gå etter, og vi møtte til og med tråkkemaskina som planerte scootertraseen. Vi begynte å bli møre etter å ha passert 3 mil idag, og så viste det seg at scootertraseen sannsynligvis gikk innom hver eneste hytte rundt sentrum av kommunen. Etterhvert begynte det å bli langt, og GPSen sa at vi ikke kom nærmere dagens mål, gikk vi i ring rundt sentrum eller? Vi fikk etterhvert sett mye til den flotte fjelltoppen Hatten.

I åttetida gikk det endelig av en trasé i riktig retning og da gikk det fort nedover lia mot sentrum. Våre "handlere" var allerede kommet og på kvelden ble det pizza og noe ekstra godt i koppen og overnatting på hotellet i Hatfjelldal. Etter drøye 4 mil, hvorav nesten 3 på Røsvatnet, var det deilig med besøk og pleie fra familie og venner!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar