GP og Kari

GP og Kari
Her er Kari og GP på en annen tur

mandag 2. april 2012

Dag 17 - 2. April

Dagen igår satte sine spor, og før vi tok kveld bestemte vi oss for en hviledag i morgen. Knær og armer satte stor pris på det, og vi tørnet ikke ut før ved halv-ti tida.

Været var fantastisk og burde kanskje vært brukt mer fornuftig enn å "coolen" på Bolnastua, dette må vel være den turistforeningashytte som ligger nærmest E6 - snaut 50 meter. Prismessig er iallefall dette ikke noe problem - turistforeningene i Nordland har et veldig hyggelig prisnivå med priser fra Kr. 100, - 150,- for overnatting, hvis du er DNT medlem. Det er godt under det halve av prisene i Trøndelag!

For å bruke dagen til noe fornuftig bestemte vi oss for å brøyte vei til pulkene opp de verste stigningene i starten på morgendagens etappe, og det ble en kjempefin tur innover fjella med et fantastisk vær og et mektig skue over fjellverdenen både på vestsiden og østsiden av E6. Turen ble faktisk en sju -åtte km før vi snudde - og uten den deilige klumpen av en fjellpulk i ryggen var turen gjort i en fei og uten pissepause. Håper det kommer godt til nytte i morgen når ferden går videre mot Virvasshyta nær Svenskegrensen.

Nede på hytta igjen ble cognacen som har fulgt oss siden starten knertet sammen med noen gode kopper kaffe. Ole har fått såpass draget på spaghettien at det ble samme rett idag også, det er visst det han er best på!  Ett par kilo spaghetti varer jo til en middag eller to. Tidlig kveld idag og "laddar" for morgendagen - god natt!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar