GP og Kari

GP og Kari
Her er Kari og GP på en annen tur

mandag 16. april 2012

Dag 29 - 14. April

Dagen startet med ett underlig syn! Opp av hvitt sengetøy stikker det ett brunt hode, mens kroppen som hodet tilhører er hvit - faktisk så hvit at det gir liten kontrast til sengetøyet. Dette ser ut som en sydenturist som har hatt vindusplass i baren.

På Børgefjell gjestegård fikk vi en skikkelig frokost med egg og bacon, så det tok si tid før vi var klar. Vi prøvde å få en deal på klister, men det var bare rød Rohde igjen i den avdelinga. En lokal helt med traktor tok pulkene over til den rette siden av kraftverket som utgjør halve Røyrvik sentrum. Takk for transporten Røyrvikinger.

Så gikk ferden ut på Limingens hvite isflate. Vi holder litt respektfullt avstand mellom oss - det holder om en av oss går ned med mann og mus (?). Limingen er hele tre mil lang og var gjort på en tekopp. I fantastisk vær sklei vi sørover så kilometrene knitra i telleverket.

Da Limingen tok slutt måtte vi bare fortsette i godværet, og veien gikk over mot Tunnsjø senter som ligger i dalen sør-øst for Tunnsjøen. Opp fra Limingen fikk vi turens bratteste kneik, men feller gjorde susen og vi følte oss som fluer på en glassrute - men ingen har vel sett fluer med slike velfylte pulker.

Idag hadde vi bestemt oss for å prøve teltet, og teltplass ble valgt i lia ned mor Tunnsjø senter. Dagens høydepunkt var leirslaging i kveldssol med bålbrenning, en øl, grillpølse og alt tilbehør - det vil si røyken til Ole.


Endelig skal soveposen få prøvd seg, den har vært en god følgesvenn på hele turen, men den har liksom blitt skyvd litt til side når ei gjennomfyra hytte er soveplassen - men i natt skal den få vise hva den er god for. Primusen funka som oppvarming i teltet og det ble riktig koselig når Real turmat ble servert i vår lille restaurant. Vel forsynt med god mat og drikke, og en fantastisk turdag i kroppen, sovner vi som noen forvokste unger dypt nede i de gode posene.

Dagen har bragt oss 32 km nærmere målet, den siste km kom vi ikke stort nærmere, for den gikk jo rett opp!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar