GP og Kari

GP og Kari
Her er Kari og GP på en annen tur

mandag 16. april 2012

Dag 30 - 15. April

Når jeg titter opp av soveposen ligger Ole fremdeles og dormer i sin - jeg må sjekke klokka for den er sikkert snart 7. Overraskelsen er meeeget stor da det viser seg at klokka faktisk er kvart på 10! Vår drøyeste forsoving skjedde altså i teltet i bjønn-landet Lierne, og Ole hadde visst hatt badstue nede i posen den siste timen, i allefall skulle man dømme etter mannens svette hårmanke som etter hvert hevet seg opp av posen.

Frokosten ble fortært utafor teltet i et strålende vær, og vi var ikke igang på skiene før etter 12. Starten på dagens etappe er litt småvanslkelig med bekkdaler og tett skog rundt oss. Etter hvert får vi kryssa veien til Lierne og satt kursen sør-vestover mot Havdalsvatnet der vi har fått lånt ei hytte av en kjenning fra Lierne.

Etter rasten, der restene av Cola-innkjøpet i Røyrvik gikk med traff vi noen isfiskere på scooter som ga gode råd om veien inn til hytta. Vet ikke om det var teltsøvnen som gjorde at en ikke var helt "fit" idag, men bakkene var litt lengre og tyngre enn vi hadde forventet.

I halv sju tida svingte vi imidlertid inn foran hytta, og hvilken hytte! Det er visst Ragnar Lyng fra Leksvik som har satt den opp og han leier den ut til fiskere og jaktere. Det ble en te-knert med snacks på terassen før vi gikk inn idag - hvilke dager vi har hatt de siste 4 dagene! Det var ikke mye som mangla i hytta, her var et par skinn sofaer, parkett ulv med svart golvmatte, og ikke minst badstue. Ble nesten ikke tid for å prøve alt, men det var herlig med en kveldsbadstue og frisk avrivning ute på skaren, før vi stupte i seng ved 11-tiden.

Idag ble det en relativt moderat etappe på 19,4 km i noe "gaup-terreng", men det meste gikk på skinner.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar