GP og Kari

GP og Kari
Her er Kari og GP på en annen tur

tirsdag 10. april 2012

Dag 22 - 7. April

Etter gårsdagens strabaser på slutten av dagen så vi det som urealistisk å starte i vei i dypsnøen mot Røsvatnet. Derfor ble det bestemt at vi venter til snøen har satt seg før vi legger ut på den videre ferden - en hviledag er og blir et høydepunkt på en slik tur.

Hviledagen ble også denne dagenbrukt til å brøyte spor til neste dag, og det ble en ganske lang tur i finvaret innover Spetfjelldalen på baksiden av Okstindane - hvilket fantastisk fjellområde! Vi fant etterhvert konturene av sporene til NLP-jentene som kom for 2 dager siden og noen km senere fant vi sporet etter NLP-guttene som kom igår. Da var neste dag reddet!

Tilbake på hytta ble det en rolig kveld med spaghetti og pølser til middag - lurer på når Sulis-maten til Ole tar slutt? Gressvasshytta var et hyggelig bekjentskap, stor hytte til en fantastisk hyggelig pris - Kr. 100,- for ei overnatting er prisen i Hemnes turistforening er til å leve med for alle.



2 kommentarer:

  1. Det ser nå ut til at dere trives tross store utfordringer. Jeg hadde dere i tankene en dag i påska jeg prøvde meg på snarvei opp lia til Storvollvola. Djup snø - skikkelig slitsomt, men det ble jo ikke mye å skryte av når distansen var kort, og i tillegg uten tung sekk og pulk ! Når dere nå nærmer dere Nord-Trøndelag og våre områder skal dere vite at dere har mye godvær til gode - vi har ikke brukt det opp så langt. God tur videre !

    SvarSlett
  2. Gratulerer med dagen i dag Ole!!

    SvarSlett