GP og Kari

GP og Kari
Her er Kari og GP på en annen tur

onsdag 21. mars 2012

Dag 2

Allerede på dag 2 viste det seg at planen skulle ryke! Dag 1 hadde kostet vel mye og vi måtte revudere. Været var fint med litt viiiiiind imot, og det var med og bekreftet at valget var riktig. Det som skremte oss var et pass på 1150 m, etter gårdagen virket det lite fristende. Samtidig oppdaget vi en alternativ rute som ville bringe oss inn på planen igjen, hvis været var bra!

Dag 2 gikk meget rolig for seg, men strabasiøs nok idet vårt mål, Tjältka stugan lå på 1000 m høyde oppe i et fjellpass. Var framme kl. 15:00 og det var delig med en lang ettermiddag til middag og avslaping. Idag ble dt Real turmat til middag, noe som vi kanskje skal bli litt lei av etter hvert!

På Tjältkastugan traff vi også 3 Norks damer som var ute på en 3 ukers tur i Lapplandsfjellene. I 2010 hadde de gått Norge på Langs. I tillegg var vår svenske venn Rolf der. Han var 70 år og hadde gått i 2 dager for å treffe en gammelkjærest som var hyttevert her, men hun hadde dratt på en 2 dagers tur til en annen hytte, så svensken var noe slukøret.

Dag 2 ble altså ca. 14 km med 200 høydemeter opp.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar