GP og Kari

GP og Kari
Her er Kari og GP på en annen tur

fredag 30. mars 2012

Dag 12 - 28. Mars

Den tjukke Suliståka var der enda da vi våkna på dag 12. Regn og sludd ute, men idag måtte vi videre uansett. Vi er nesten helt tom for mat (bortsett fra Real Turmat middagene, men de er vi litt grådige på - de skal jo være med til Hattfjelldal), så i går ble middagen en kjel med makaroini vi fant i skapet, og stekt spekepølse. Derfor må vi komme oss ned til Sulitjelma for å handle.

Vi startet i halv-ti tiden, for Coopen i Sulis åpna kl. 10. Idag var det ikke tvil om antrekket, det er goretex klær, og feller under skia som gjelder - det var "gørbløtt" ute! Jeg har lagt bånd på meg i et par dager for ikke å kalle Sulis for et høl, men nå er det sagt, makan til ulendt og bratt terreng overalt. På det, som fra fjellstua så ut som ei grei flate på 400 m,  var det 3 djupe bekkdaler vi måtte krysse, de var umulig å se i tåka.

Vi kjørte ned veien som går opp på fjellet, med fellene som fine bremser, og var nede ved Coopen litt over 10. Storhandel idag med 5 - 6 middagsretter og masse annet godt, og pulkene ble styggtunge!

Å komme ség ut av Sulis var ikke greit med bar vei og regn. Litt opp i bakkene kom vi inn på lysløypa opp til skihytta, og derfra var det god skuterløype innover til Coarvihytta som var dagens mål. Hytta var koselig og lita, og nok engang var vi alene på hytta. Hvor er folka som er på tur?

Nå ble det ganske fort brasing for å få en godmiddag av det vi kjøpte i Sulis. Finnbiff med løk, sopp, fløte og snøfrisk, samt potetmos som tilbehør var bare helt fantastisk, og enda er det mye godt til frokosten i morra. Det ble fort kveld etter det måltidet. Idag la vi tilbake spreke 29 km med noen tunge høydemeter opp fra Sulis.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar