GP og Kari

GP og Kari
Her er Kari og GP på en annen tur

tirsdag 27. mars 2012

Dag 10 - 26. Mars

Så kom første dagen vi tok pause.. Vinden reiv ganske bra i hytta da vi stod opp, men vi kjørte på med vanlige morgenrutiner og var klar for å gå ved 9-10 tida, men ble enig om å ta en kopp kaffe ekstra for det blåste verre enn da vi stod opp.

Etter en utprøving av forholdene mellom hytta og uthuset måtte vi være enige om at dette ikke var godvær. Nå sto jo også hytta og røkka i fortøyningene. Måtte nok ta enda en kopp kaffe og se "han" an. Det ble to kopper, og tre kopper, og sikkert fire...

Ved 12 tiden var det skikkelig ille vær og vi bestemte oss for at det var ingen grunn for å risikere noe ved å gå ned mot Sulitjelma idag. Dagens mål var Ny Sulitjelma fjellstue som ligger ca. 2 km og 500 høydemeter over Sulitjelma sentrum.

Da ble det indretjeneste med vedarbeid og lesing resten av dag 10. Men når sant skal sies, det er ingen av hyttene vi har vært på hittil jeg heller ville blitt værfast på enn Sorjushytta! Her er det både "godstol" og sofa for avslapping.

Ellers har dagen blitt brukt til noe manikyr på mine rasetær, de trengte en liten overhaling etter 10 dager i skisko! Skal dette gå som matavall eller risikoavfall i kildesorteringa?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar